123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Lenor wasmiddel

Lenor wasmiddel voordelig kopen

Bestel hier alles van Lenor. Van wasverzachter en wasmiddel tot aan geurparels en droogtrommeldoekjes. Neem ook een kijkje bij onze aanbiedingen van Lenor om extra voordelig uit te zijn. Vandaag besteld, is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig Lenor wasmiddel

Lenor innoveert constant hun wasmiddelen om ervoor te zorgen dat uw kleding na het wassen extreem zacht en fris is. Ook staat Lenor bekend om het diverse aanbod aan geuren. Dit wordt allemaal waargemaakt terwijl Lenor ernaar streeft om minder plastic te verbruiken en milieuvriendelijkere ingrediënten te gebruiken. In ons assortiment vindt u verschillende wasmiddelen.

De unieke geuren van Lenor

Lenor creëert unieke sensaties met behulp van uw reukvermogen. Het parfumteam van Lenor werkt aan het maken van heerlijke geurcombinaties die inspelen op emotionele herinneringen en invloed hebben op uw humeur. Zo kunt u kiezen voor kalmerende zeebries of juist de vrolijke geuren van bloemen. Deze heerlijke geuren vindt u terug in de geurparels, wasverzachters en droogtrommeldoekjes van Lenor.

Lenor is ideaal voor mensen met allergieën

Allergieën kunnen ervoor zorgen dat de geuringrediënten niet door iedereen op dezelfde manier ervaren worden. Het professionele parfumteam zorgt ervoor dat de geur ingrediënten door een veiligheidsbeoordeling gaan. Zo leven alle geurcombinaties de veiligheidsnormen na van de International Fragrance Association. Bovendien gebruikt het team van parfumexperts ingrediënten die bekend staan om een zo breed mogelijke tolerantie. Dit maakt het mogelijk dat iedereen kan genieten van de heerlijke geuren van Lenor.

Lenor en milieuvriendelijkheid

Lenor zet zich in om producten zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren. Dit doen zij door verpakkingen recyclebaar te maken en de verpakkingen te maken van gerecycled plastic. Waar mogelijk zoekt Lenor naar vervangingen voor plastic om in de toekomst naar nul plastic oplossingen te gaan. Zo wordt het gebruik van nieuw plastic verminderd en dat is aanzienlijk beter voor de planeet. Inmiddels zijn alle flessen van Lenor (minus het label) volledig recyclebaar.

Het gebruiken van Lenor wasmiddelen

Een kind kan de was doen met Lenor. Toch geven we u graag een paar handige tips voor het gebruiken van Lenor wasmiddelen:

  • Doseer correct: volg de instructies op de verpakking voor het beste was resultaat. Zo bespaart u op wasmiddel en geniet u van langdurige frisheid.
  • Combineer producten: gebruik zowel wasmiddel, wasverzachter en geurparels van Lenor voor een zijdezacht en heerlijk schoon resultaat. Bovendien kunt u zo eenvoudig geuren op elkaar afstemmen.

Met Lenor maakt u op een efficiënte en makkelijker manier uw wasgoed weer stralend schoon en zijdezacht.

Lenor wasmiddelen: ons assortiment

Het assortiment van Lenor bestaat uit diverse wasmiddelen. Deze worden hieronder uitgelicht:

  • Lenor wasverzachter: de wasverzachters van Lenor laten uw was niet alleen zijdezacht aanvoelen, ook zorgen ze ervoor dat de was minder snel kreukt en makkelijker te strijken is. Elke wasverzachter laat zijn eigen heerlijke geur achter op uw wasgoed.
  • Lenor pods: met de pods gaat u voor een krachtige reiniging. De capsules zijn al voorgedoseerd, voor een perfect resultaat. De pods verwijderen met gemak de meest hardnekkige vlekken en laten een heerlijke geur achter op uw was en in de wastrommel.
  • Lenor geurparels: de geurparels van Lenor geven uw was een extra frisse boost. De parels maskeren nare geurtjes en zorgen ervoor dat uw was dagenlang fris blijft ruiken. De geurparels gaan perfect samen met de wasverzachters van Lenor.
  • Lenor droogtrommeldoekjes: deze doekjes zorgen ervoor dat de was net zo fijn aanvoelt alsof dit buiten is opgedroogd. Met droogtrommeldoekjes blijft het wasgoed dat uit de droger komt kreukvrij en heerlijk fris.
  • Lenor kledingverfrissers: de kledingverfrisser sprayt u eenvoudig op uw kleding om vervelende geurtjes te maskeren en het kledingstuk makkelijk glad te strijken. Zo is gekreukte kleding verleden tijd.

Met de wasmiddelen van Lenor haalt u in één keer alles in huis om uw wasgoed weer stralend schoon te maken en heerlijk fris te laten ruiken.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Zijn Lenor producten milieuvriendelijk?

De flessen van Lenor zijn milieuvriendelijk geproduceerd. Zo zijn de meeste flessen volledig recyclebaar en zijn deze (deels) gemaakt van gerecycled plastic. Lenor streeft ernaar om uiteindelijk de middelen te verpakken in plasticvrije verpakkingen.

Zijn Lenor wasmiddelen geschikt voor alle stoffen?

Voor welke stoffen Lenor geschikt is, kunt u lezen op de verpakkingen. Hier vindt u voor welk type en kleur wasgoed het middel geschikt is.

Waar koop ik Lenor wasmiddelen?

Op 123schoon.nl koopt u Lenor pods, wasverzachter, geurparels, droogtrommeldoekjes en kledingverfrissers zeer voordelig. Als u vandaag nog besteld, dan ontvangt u de middelen morgen al in huis.
 

Heeft u vragen over Lenor wasmiddelen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.