123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Lenor pods

Lenor wascapsules kopen

Bestel voordelig Lenor wascapsules voor gekleurde was of universeel gebruik, en ervaar een diepe reiniging en langdurige frisheid in uw opgeborgen was. Vandaag besteld, is morgen al een extra schone was.


Voordelig Lenor wascapsules bestellen

Ervaar een super reinigende waskracht met de Lenor all-in-1 pods. De wascapsules zijn er in verschillende geuren. Voor uw gekleurde was of universeel gebruik. Lees hieronder meer over de Lenor all-in-1 pods of bestel hierboven direct de wascapsules die uw voorkeur hebben.

De belangrijke eigenschappen van Lenor All-in-1 Pods

De Lenor all-in-1 pods zijn er voor gekleurde was of universeel gebruik. De wascapsules beschikken ieder over 5 belangrijke eigenschappen, namelijk:  
  1. Helderheid 
  2. Super waskracht 
  3. Geurverwijdering 
  4. Langdurige frisheid 
  5. Zachtheid en verzorging
Een enkele wascapsule zorgt er al voor dat uw was een diepe reiniging krijgt en langdurige frisheid behoudt. De wascapsules komen in verschillende rijke geuren, zoals: bloemenboeket en pioenroos & hibiscus.

Zo gebruikt u de All-In-1 Pods

Het gebruiken van Lenor all-in-1 pods gaat heel gemakkelijk. U plaatst een pod in de wasmachine en legt uw was daarboven op. De pods zijn volledig oplosbaar in het water. Ook te gebruiken bij koudere wasprogramma’s vanaf 20 graden.
 

De voordelen van Lenor all-in-one pods

Het gebruik van Lenor all-in-one pods kent vele voordelen. Lees hieronder wat deze voordelen zijn:
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Biedt een diepe reiniging
  • Geeft uw was een rijke geur
  • Beschikbaar voor gekleurde en universele was
  • Te gebruiken bij koudere wasprogramma’s vanaf 20 graden (ook goed voor uw portemonnee)
Voel u fijn in Lenor door de voordelen die de all-in-one pods met zich meebrengen. Draag door het overstappen naar kortere wasprogramma’s mee aan een beter milieu.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Zijn Lenor all-in-1 pods goed voor de wasmachine?

Ja, de Lenor all-in-1 pods zijn goed voor de wasmachine. Omdat de wascapsules zijn gemaakt van plastic, is het begrijpelijk dat deze vraag bij u opkomt. De Lenor all-in-1 pods zijn niet schadelijk voor uw wasmachine. De pods zijn gemaakt van een speciaal soort plastic en zijn 100% oplosbaar. Dankzij de water oplosbare film kunnen de pods uw wasmachine niet beschadigen.

Hoeveel Lenor all-in-1 pods moeten er per wasbeurt worden gebruikt?

De inhoud van een all-in-1 pod is afgestemd op een bepaalde hoeveelheid was. U gebruikt 1 pod voor een was tot ongeveer 7 kilo. Als u meer wasgoed heeft, dan gebruikt u een pod extra.

Hoe lang kunnen Lenor all-in-1 pods bewaard worden?

Vaak wordt aangeraden om de wascapsules na het openen binnen een jaar te gebruiken. Voor een precieze datum of tijdsperiode kunt u het beste de informatie op de verpakking van de pods opvolgen. U kunt de wascapsules het beste bewaren in een droge en koele ruimte. Het liefst in de daarbij behorende verpakking.

Heeft u meer vragen over Lenor all-in-1 pods of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.