123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Lenor droogtrommeldoekjes

Lenor droogtrommeldoekjes voordelig kopen

Bestel hier de droogtrommeldoekjes van Lenor er zorg ervoor dat uw wasgoed weer als nieuw uit de droger komt. U heeft keuze uit verschillende unieke geuren, zo zit er altijd wel iets voor u bij. Als u vandaag de doekjes besteld, dan ontvangt u deze morgen al in huis.


Voordelig Lenor droogtrommeldoekjes bestellen

Wasgoed komt nooit meer duf de droogtrommel uit met de droogtrommeldoekjes van Lenor. Kies uw favoriete geur en plaats deze in de droger samen met uw wasgoed. Zeer eenvoudig en u geniet direct van uw favoriete geur. Lees hieronder meer over Lenor droogtrommeldoekjes of bestel hierboven de doekjes die bij uw passen.

Wat zijn Lenor droogtrommeldoekjes?

De droogtrommeldoekjes van Lenor zijn, zoals de naam al zegt, doekjes die in de wasdrogertrommel geplaatst kunnen worden samen met uw wasgoed. Deze doekjes bevatten stoffen die vrijkomen tijdens het drogen en zich aan uw wasgoed hechten. Zo zorgen de doekjes ervoor dat uw wasgoed na het drogen zacht aanvoelt, minder kreukt en weer heerlijk fris ruikt.

 

Deze unieke doekjes hebben een antistatische werking. Dit is ideaal voor het drogen van diverse stoffen, waaronder synthetische stoffen. Bovendien zorgt de formule ervoor dat uw wasgoed wordt beschermd tijdens het drogen. Dankzij een droogtrommeldoekje slijten vezels minder snel en blijft uw wasgoed langer mooi. Na het drogen oogt en ruikt uw wasgoed weer als nieuw.

Het gebruiken van Lenor droogtrommeldoekjes

Het gebruiken van de Lenor droogtrommeldoekjes is zeer eenvoudig, een kind kan de was doen. U hoeft simpelweg de volgende stappen te volgen:

  1. Plaats het wasgoed in de droger.
  2. Leg een Lenor droogtrommeldoekje bovenop het wasgoed. U kunt ook twee vellen gebruiken als u veel wasgoed gaat drogen.
  3. Droog uw wasgoed zoals u dit altijd doet. Voor het wassen van synthetische stoffen wordt aangeraden om te wassen op lagere temperaturen.
  4. Gooi het doekje na gebruik weg bij het huisvuil.

Wij raden aan om altijd de wasinstructies op de verpakking te volgen voor het beste resultaat.

De voordelen van de droogtrommeldoekjes van Lenor

U profiteert van veel voordelen wanneer u de droogtrommeldoekjes van Lenor gebruikt, zoals:
 

 Makkelijk in gebruik.
 Extra zacht wasgoed.
 Beschikbaar in verschillende frisse geuren.
 Kreukvrij wasgoed.
 Antistatische werking.
 Beschermt uw wasgoed.
 

Door het gebruiken van de Lenor droogtrommeldoekjes geniet u van verschillende voordelen die niet alleen fijn zijn voor uw zintuigen, maar ook ideaal zijn voor de levensduur van uw wasgoed.

Ons assortiment Lenor droogtrommeldoekjes

Bij ons vindt u verschillende droogtrommeldoekjes van Lenor in diverse frisse geuren. Zo kunt u kiezen voor de frisse geur van Aprilfris of geniet u van de zomerse tinten van Lenor Summer Breeze. Iedere variant heeft 34 droogtrommeldoekjes in de verpakking. Dit zijn voldoende doekjes voor 34 normale wasbeurten. Natuurlijk kunt u deze doekjes ook bij ons in de aanbieding kopen. Zo ontvangt u direct 12 doosjes voor een lage prijs en dat is direct een stuk voordeliger.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoeveel Lenor droogtrommeldoekjes moet ik gebruiken per droogbeurt?

Per droogbeurt hoeft u maar één droogtrommeldoekje te gebruiken. Indien u een grote hoeveelheid aan wasgoed gaat drogen, kunt u ook gebruikmaken van twee droogtrommeldoekjes.

Zijn Lenor droogtrommeldoekjes geschikt voor alle stoffen?

Ja, de droogtrommeldoekjes zijn geschikt voor alle stoffen. De doekjes hebben zelfs geen negatieve invloed op synthetische stoffen en natuurlijke vezels.

Zijn de droogtrommeldoekjes van Lenor milieuvriendelijk?

De droogtrommeldoekjes van Lenor zijn biologisch afbreekbaar en verpakt in recyclebare verpakkingen. Bovendien zet Lenor zich in om de artikelen zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren.

Waar koop ik droogtrommeldoekjes van Lenor?

Bij 123schoon.nl koopt u voordelig de droogtrommeldoekjes van Lenor. U vindt hier verschillende frisse geuren. Bestel vandaag nog en ontvang de doekjes morgen al in huis.
 

Heeft u vragen over Lenor droogtrommeldoekjes of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.