123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Lenor wasverzachter

Lenor wasverzachter kopen

Bestel Lenor wasverzachters voor wasgoed dat zachter aanvoelt, minder gauw kreukt en gemakkelijker te strijken is. U vindt hier losse wasverzachters of bestelt voor een lage prijs grote voordeelverpakkingen. Kies uit diverse geuren. Vandaag besteld, morgen in huis.


Voordelig Lenor wasverzachter bestellen

Vele zijn u voorgegaan bij het kiezen van Lenor wasverzachters voor een zachte en heerlijk geurende was. Want dat is waar Lenor om bekend staat; een langdurige frisse was, zelfs bij korte en koude wasprogramma’s. Bovendien heeft Lenor betreft geuren keuze zat. Lees hieronder meer over de wasverzachters of bestel hierboven direct het product dat uw voorkeur heeft.

De verschillende wasverzachters van Lenor

Bij ons in het assortiment vindt u een brede keuze aan wasverzachters van Lenor. Deze zijn allemaal geschikt voor universeel gebruik. Het vinden van de juiste wasverzachter, die past bij uw wensen, kan soms lastig zijn. Daarom helpen wij u graag een handje mee en hebben wij hieronder de soorten Lenor wasverzachters op een rij gezet.
  • Professional: Lenor Professional wasverzachter is geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik en voor professioneel gebruik in onder andere horeca, zorgcentra, en KMO’s. De extra geconcentreerde formule geeft een langdurige frisheid, verzacht en beschermt uw wasgoed. Deze wasverzachters zijn geschikt voor tot wel 200 wasbeurten.
  • Fresh Air Outdoorable: deze wasverzachter heeft een ultrageconcentreerde frisheidsformule waardoor de fles een stuk kleiner is dan de andere wasverzachters van Lenor. Voor ultieme frisheid is maar een kleine dosis nodig. Ook beschermt deze wasverzachter uw kleding tegen vervagen, pluizen en uitrekken. Gebruik deze wasverzachter niet op nachtkleding van kinderen of kleding die vuurbestendig is gemaakt. Deze compacte wasverzachter gaat tot wel 35 wasbeurten mee.
  • La Collection: een lijn van Lenor wasverzachters met rijke geuren. Deze wasverzachter streelt uw huid en wekt al uw zintuigen. 85% van de ingrediënten zijn plantaardig en bieden een plantaardige zachtheid. Zelfs in korte en koude wasprogramma's vanaf 30 graden. Deze heerlijk geurende wasverzachter gaat tot wel 41 wasbeurten mee.

Voor een ieder is er een geschikte Lenor wasverzachter. Elke lijn heeft eveneens genoeg keuze betreft geur. Naast de geuren in de verschillende lijnen, zijn er ook andere geuren zoals onder andere bloemenfris en lindebloesem & zeekristal. De geuren blijven langdurig hangen in uw opgeborgen was.

De voordelen van Lenor wasverzachter

Het gebruiken van Lenor wasverzachter kent alleen maar pluspunten, namelijk:
  • Hemels zacht
  • Eenvoudig in gebruik
  • Buitengewone geursensatie
  • Een frisse opgeborgen was tot wel 12 weken
  • Te gebruiken in korte, warme en koude wasprogramma’s
Lenor wasverzachter biedt u een heerlijk geurende en zachte was. Te gebruiken in verschillende wasprogramma’s. Daarnaast zorgen de rijke geuren ervoor dat u kunt genieten van een langdurige frisheid in uw opgeborgen was.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoeveel wasbeurten gaat Lenor wasverzachter mee?

Hoelang één fles Lenor wasverzachter meegaat, hangt af van de hoeveelheid in de fles. Gemiddeld gaat één fles lenor wasverzachter van 861 ml tot wel 41 wasbeurten mee.

Is Lenor wasverzachter geschikt voor de gevoelige huid?

Lenor heeft wasverzachters met 0% kleurstoffen (gecertificeerd door ECARF) die geschikt zijn voor de gevoelige huid. Deze herkent u onder de naam Lenor Sensitive en Lenor Light.

Hoe wordt Lenor wasverzachter gebruikt?

Het gebruik van Lenor wasverzachter is heel eenvoudig. De dop kunt u gebruiken voor de juiste dosering. Schenk de wasverzachter rechtstreeks uit de fles in de dop en vanuit daar in het vak voor wasverzachter in de wasmachine.

Heeft u nog meer vragen over Lenor wasverzachter of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.