123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Lenor vloeibaar

Lenor vloeibaar wasmiddel goedkoop bestellen

Ervaar een langdurige frisse was met Lenor vloeibaar wasmiddel. De wasmiddelen zijn geschikt voor universeel gebruik en de flessen gaan maar liefst 20 wasbeurten mee. Bovendien kiest u uit verschillende frisse geuren, zoals Gouden Orchidee, Zeebries en Katoen Fris. 


Lenor vloeibaar wasmiddel voordelig kopen

Uw wasgoed wordt weer stralend schoon en ruikt na het wassen heerlijk fris met de vloeibare wasmiddelen van Lenor. Lees hieronder meer over Lenor vloeibaar wasmiddel of bestel hierboven direct het middel dat u zoekt.

De ingrediënten van Lenor vloeibaar wasmiddel

Bij het creëren van de wasmiddelen staan bij Lenor drie belangrijke punten centraal: veiligheid, werkkracht en duurzaamheid. De ingrediënten die worden gebruikt voldoen natuurlijk aan alle veiligheidsstandaarden die worden gesteld aan wasmiddelen. Daarnaast zitten er in de wasmiddelen alleen de beste ingrediënten die gegarandeerd uw wasgoed stralend schoon krijgen en zelfs hardnekkige vlekken verwijderen zonder de vezels aan te tasten. Bovendien zijn alle ingrediënten van duurzame oorsprong, oftewel er wordt gekeken naar hoe de ingrediënten worden verkregen en gemaakt. Zo gaat u met de Lenor wasmiddelen alleen voor het allerbeste voor uw wasgoed.

Zo gebruikt u Lenor vloeibaar wasmiddel

Het gebruiken van Lenor vloeibaar wasmiddel doet u door het middel in de wasmiddellade te plaatsen. Eén dopje (ongeveer 45 ml) is voldoende voor het wassen van uw wasgoed. Voor een grote lading (6-7 kilo of meer) of sterk vervuild wasgoed kunt u meer wasmiddel gebruiken. Vervolgens kunt u uw wasgoed wassen zoals u dit altijd doet. Het wasmiddel werkt zelfs effectief op lage temperaturen.

Het voorbehandelen van vlekken met Lenor

Hardnekkige vlekken kunt u eenvoudig uit uw kleding halen door de vlek voor te behandelen met Lenor vloeibaar wasmiddel. U kunt het wasmiddel direct aanbrengen op de vlek en inwrijven met uw vingers of een zachte borstel. Zo dringt het diep door in de vezels. Laat dit vervolgens 10-15 minuten intrekken. Daarna kunt u het kledingstuk gewoon wassen, zoals u dit normaal doet.

De voordelen van wassen met Lenor

Het gebruiken van de vloeibare wasmiddelen van Lenor heeft veel voordelen. Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet.

 Diepgaande reiniging van wasgoed, zelfs op lage temperaturen
 Ook geschikt voor het voorbehandelen van hardnekkige vlekken
 Voor universeel gebruik
 Beschermt kleuren en voorkomt slijtage
 Keuze uit verschillende heerlijke frisse geuren
 Eén fles gaat maar liefst 20 wasbeurten mee
 

Het wassen met Lenor wasmiddel maakt wassen kinderspel.

Het Lenor vloeibaar wasmiddel in ons assortiment

Ons assortiment aan Lenor vloeibaar wasmiddel bestaat uit universele wasmiddelen. Met deze wasmiddelen kunt u dus gekleurd, wit en donker wasgoed met een gerust hart wassen. Naast dat uw wasgoed stralend schoon wordt, worden de kleuren van uw wasgoed beschermd en blijven deze langer mooi. Zelfs als u wast met koud water. Na het wassen ruikt uw wasgoed weer heerlijk schoon en fris. Dankzij het ruime aanbod aan verschillende geuren, zit er gegarandeerd een vloeibaar wasmiddel voor u tussen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is Lenor wasmiddel milieuvriendelijk?

Ja, Lenor wasmiddel bestaat uit ingrediënten die op een duurzame manier zijn geproduceerd of vergaard. Bovendien werken de middelen ook als u wast op lage temperaturen, dat is pas energiezuinig.

Kan ik Lenor vloeibaar wasmiddel gebruiken bij lage wastemperaturen?

Ja, de Lenor wasmiddelen leveren het beste resultaat, zelfs als u wast op een lage temperatuur. Vlekken en nare geurtjes worden in een handomdraai verwijderd en dat zonder de vezels aan te tasten.

Is Lenor vloeibaar wasmiddel geschikt voor alle soorten wasgoed?

Lenor vloeibaar wasmiddel is geschikt voor universeel gebruik. Dit houdt in dat het gebruikt kan worden voor gekleurd, wit en donker wasgoed. De wasmiddelen beschermen de kleuren van uw wasgoed.
 

Heeft u vragen over Lenor vloeibaar wasmiddel of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.