123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Lenor bonte was

Lenor voor de bonte was kopen

Bestel hier de wasmiddelen van Lenor die ideaal zijn voor de bonte was. Zo worden de kleuren van uw wasgoed beschermt en geniet u van stralend schoon wasgoed. Bestel vandaag nog en ontvang de bonte wasmiddelen van Lenor morgen al in huis.


Lenor wasmiddelen voor de bonte was voordelig bestellen

Uw bonte wasgoed wordt weer schoon en fris met de Lenor wasmiddelen op deze pagina. Deze wasmiddelen zijn speciaal ontwikkeld voor de gekleurde was om kleuren te behouden en een heerlijke geur te verspreiden. Lees hieronder meer over de bonte wasmiddelen van Lenor of bestel hierboven direct het product dat u zoekt.

De All-in-1 pods voor de bonte was van Lenor

In ons assortiment vindt u de All-in-1 pods van Lenor die geschikt zijn voor de bonte was. Deze pods maken uw wasgoed schoon, laten het fris ruiken en zorgen voor een zijdezacht gevoel. Niet alleen wordt uw wasgoed stralend schoon, maar de pods zorgen er ook voor dat de kleuren van uw wasgoed worden behouden en beschermd. Zo heeft u nooit meer last van vale kleding. U vindt bij ons verpakkingen met verschillende inhoud en zelfs aanbiedingen, zodat u altijd voldoende pods in huis heeft.

 

Voor een extra toevoeging aan uw wasgoed kunt u gebruikmaken van één van de universele Lenor wasverzachters, Lenor geurparels of Lenor droogtrommeldoekjes.

De voordelen van bonte wasmiddelen van Lenor

Het gebruiken van Lenor wasmiddelen voor de bonte was heeft veel voordelen, namelijk:
 

 Stralend schone was.
 Kleurbehoud van uw wasgoed.
 Zijdezachte kleding.
 Kreukvrij wasgoed.
 Effectieve vlekverwijdering.
 

Uw gekleurde wasgoed wordt weer schoon en fris met de bonte wasmiddelen van Lenor.

Bonte was wordt op een milieuvriendelijke manier schoon met Lenor

De bonte was wascapsules van Lenor zijn zeer milieuvriendelijk. Zo zijn de pods voorzien van een wateroplosbaar folie, waardoor er geen folieresten meespoelen in het water. Dankzij deze pods is het ook mogelijk om te wassen met koud water. U gaat hiermee voor hetzelfde stralend schone resultaat, alleen bespaart u hiermee op energie(kosten). Bovendien zijn de pods verpakt in een ECOCLIC kartonnen doos die volledig gerecycled kan worden.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is Lenor geschikt voor de bonte was?

Ja, Lenor heeft specifieke pods die geschikt zijn voor de gekleurde was. Zo worden de kleuren van uw wasgoed behouden en wordt uw wasgoed weer schoon en fris.

Waar koop ik Lenor voor de bonte was?

Op 123schoon.nl koopt u Lenor wasmiddelen voor de bonte was. Zo behoudt u de kleuren was uw wasgoed en wordt uw kleding weer stralend schoon. Vandaag besteld, is morgen al in huis.
 

Heeft u vragen over Lenor bonte wasmiddelen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.