123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Dash pods

Dash wascapsules kopen

Bestel voordelig Dash wascapsules voor witte en gekleurde was of universeel gebruik. Ervaar een diepe reiniging en heerlijke frisheid.
Vandaag besteld, is morgen al een extra schone was.


Voordelig Dash pods bestellen

Dash biedt u verschillende soorten pods voor ieder wasgoed. Daarnaast zijn de pods ook nog eens beschikbaar in verschillende geuren. Wascapsules worden steeds populairder, omdat deze zo gemakkelijk zijn in verbruik en efficiënt werk leveren en dat al vanaf 20 graden. Hieronder kunt u meer lezen over de verschillende Dash pods die wij u te bieden hebben. Het is natuurlijk ook mogelijk om gelijk de Dash pods te bestellen die uw voorkeur hebben.

De voordelen van Dash pods

De Dash pods, bestaande uit de All-in-1 pods, 3-in-1 pods en de 4-in-1 Platinum pods kennen allemaal sterke voordelen, namelijk:
  • Gebruiksgemak: De pods zijn voorgedoseerd en voorzien van de juiste hoeveelheid wasmiddel. Hierdoor hoeft u zelf niets meer af te meten.
  • Milieuvriendelijk: de pods zijn biologisch afbreekbaar en bevatten minder verpakking. Zo heeft u minder plastic afval, wat weer beter is voor het milieu.
  • Krachtige reiniging: Dash pods zijn geconcentreerd. Ze hebben actieve bestandsdelen. Hierdoor zorgt 1 kleine pod al voor een grote reinigingsbeurt.
  • Tijdbesparend: Alles zit in 1 Dash pod, u hoeft er geen extra middelen bij te pakken. U pakt er 1 en gooit deze zo in de wasmachine, wasgoed erop, wasmachine aan en klaar.
  • Goed bij lage temperaturen: De Dash pods zijn al efficiënt vanaf 20 graden. Hierdoor kunt u kiezen voor een kouder wasprogramma.
Door Dash pods te gebruiken, geniet u van deze voordelen en maakt u uw wasroutine eenvoudiger, efficiënter en duurzamer.

De verschillende Dash pods in ons assortiment

  • De All-in-1 pods zijn er voor uw witte was en universeel gebruik. De pods bevatten, voorwasmiddel, wasmiddel, vlekverwijderaar en wasverzachter. Dat is alles wat u nodig heeft een voor een schone was. Ze zijn voorgedoseerd waardoor wasmiddel en wasverzachter afmeten niet meer nodig is. De Dash All-in-1 pods hebben een frisse geur van Lenor.
  • De 3-in-1 pods zijn er voor uw witte en bonte/gekleurde was. De pods bevatten wasmiddel, vlekverwijderaar en wasverzachter. Overdosering is met de Dash pods iets uit het verleden, omdat ze al zijn voorgedoseerd.
  • De 4-in-1 Platinum pods zijn er voor uw bonte was, maar ook voor universeel gebruik. Deze pods bevatten naast de gebruikelijke dosering van wasmiddel, vlekverwijderaar en wasverzachter, extra vlekkenverwijderaar. Vuile was maakt totaal geen kans.
Voor elk soort wasgoed is er een Dash pod. Alle Dash pods zijn volledig oplosbaar in water. Door de geconcentreerde formule leveren de Dash pods al vanaf 20 graden een grondige schone was. Door de mogelijkheid om te kiezen voor een kouder wasprogramma, kunt u aardig wat besparen en helpt u bijdragen aan een schoner milieu.

Zo gebruikt u de Dash pods

Het gebruik van de Dash Pods is eenvoudig en efficiënt. Plaats één Dash pod direct in de trommel van uw wasmachine en daarboven uw vuile was. Zorg ervoor dat u de Dash pod niet in het wasmiddelbakje legt. Start vervolgens het gewenste wasprogramma. De Dash pod lost volledig op tijdens het wassen. Al vanaf 20 graden wordt uw was grondig en gelijk matig gereinigd. Zo geniet u van een schone en frisse was zonder gedoe met doseren of knoeien.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoeveel Dash Pods moeten er per wasbeurt gebruikt worden?

Gebruik doorgaans één Dash pod per wasbeurt. Dat is voldoende voor 7 kilo wasgoed. Bij zeer vuile was of een extra grote lading kan het nodig zijn om een tweede Dash pod toe te voegen. Volg de instructies op de verpakking voor specifieke aanbevelingen.

Zijn Dash Pods veilig voor de wasmachine?

Ja, de Dash pods zijn veilig voor gebruik in alle standaard wasmachines. Ze lossen volledig op en laten geen residu achter. Daardoor wordt uw wasmachine niet beschadigd en blijft deze schoon.

Hoe worden Dash pods veilig bewaard?

U bewaart de Dash pods altijd buiten het bereik van kinderen en huisdieren, op een droge plaats en het liefts in de originele verpakking. Houdt de verpakking altijd goed gesloten om vocht en beschadiging te voorkomen.

Heeft u meer vragen over Dash pods of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.