123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Dash vloeibaar

Dash vloeibare wasmiddel kopen

Bestel Dash vloeibare wasmiddel voor verschillende soorten wasgoed. Voor uw witte en gekleurde was of voor universeel gebruik. Kies uit diverse geuren. Vandaag besteld, is morgen een frisse en schone bonte was.


Voordelig Dash vloeibaar wasmiddel bestellen

Dash vloeibaar wasmiddel is een populaire keuze voor het reinigen van wit en gekleurd wasgoed, dankzij het gebruiksgemak en de vele voordelen. Dash vloeibaar wasmiddel is er ook voor universeel gebruik. Dash vloeibaar wasmiddel is ideaal voor het verwijderen van hardnekkige vlekken en het behoud van kleur. Bovendien lost Dash wasmiddel snel en volledig op, zelfs in koud water. Hierdoor is het geschikt voor korte en koudere wasprogramma’s vanaf 20 graden en handwas. Als u al een voorkeur heeft voor een Dash vloeibaar wasmiddel, dan kunt u deze hierboven gelijk bestellen. Leest u liever meer over de Dash vloeibare wasmiddelen, dan kunt u dat hieronder op uw gemak doen.

De verschillende Dash vloeibare wasmiddelen

Bij ons in het assortiment vindt u verschillende soorten Dash vloeibare wasmiddelen. Hieronder vertellen wij daar graag meer over, zodat u makkelijker het geschikte wasmiddel voor uw wasgoed kunt vinden. 
  • Dash Witter dan wit: Dash vloeibaar wasmiddel Witter dan wit is er voor uw witte wasgoed en maakt deze weer stralend wit en schoon. Uw witte wasgoed zal er na gebruik van dit wasmiddel niet alleen stralender uitzien, maar ook heerlijk fris ruiken. Dash vloeibaar wasmiddel Witter dan wit werkt al goed bij 20 graden.
  • Dash Stralende kleuren: Dash vloeibaar wasmiddel Stralende kleuren zorgt voor uw gekleurde wasgoed en laat de kleuren weer schitteren. Het pakt vuil aan en verfrist uw gekleurde wasgoed, al vanaf 20 graden. Het wasmiddel bevat 85% biologische ingrediënten en de verpakking is 100% recyclebaar.
  • Dash 2-in-1: Dash 2-in-1 vloeibaar wasmiddel is er voor uw bonte wasgoed en voor universeel gebruik. Door de unieke formule met extra verwijderingskracht maken hardnekkige vlekken totaal geen kans. Daarnaast laten de Dash 2-in-1 wasmiddelen uw wasgoed heerlijk geparfumeerd achter.
  • Dash Platinum: Dash Platinum wasmiddel is een wasmiddel met extra reinigingskracht voor universeel gebruik. Hierdoor kunt u dit wasmiddel gebruiken voor elk soort wasgoed, wit, zwart en gekleurd.
  • Dash Lenor La Collection: Dash vloeibaar wasmiddel Lenor La Collection is een combinatie van de kracht van Dash en de buitengewone frisheid van Lenor. Uw opgeborgen wasgoed ruikt tot wel 12 weken heerlijk fris.
De vloeibare wasmiddelen van Dash kunt u al gebruiken bij 20 graden. Hierdoor is het mogelijk om voordelig en milieuvriendelijk te leven. Door voor een korter wasprogramma te kiezen of door een koudere was te draaien bespaart u kosten én draagt u bij aan een schoner milieu.

De voordelen van Dash vloeibaar wasmiddel

Het gebruiken van een Dash vloeibaar wasmiddel brengt vele voordelen met zich mee, namelijk:
  1. Snel oplosbaar
  2. Veelzijdig gebruik
  3. Behoud van kleuren
  4. Milieuvriendelijk
  5. Kostenbesparend
Dash vloeibaar wasmiddel biedt dus een veelzijdige en effectieve oplossingen voor al uw wasbehoeften, waardoor uw wasgoed schoon, fris en in goede staat blijft.
 

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Dash wasmiddel gebruikt?

U schenkt Dash wasmiddel in de dop om de juiste hoeveelheid af te meten. De benodigde hoeveelheid kan variëren, omdat dit afhangt van de hoeveelheid was. Voor de juiste hoeveelheid volgt u de instructies op achterkant van de verpakking op. Daarna doet u het Dash wasmiddel in het hiervoor bedoelde vakje in de lade van uw wasmachine. Dash vloeibaar wasmiddel is ook te gebruiken voor handwas of voor het voorbehandelen van vlekken.

Welke Dash vloeiwasmiddel is het beste geschikt voor mij?

Om te ontdekken welk vloeibaar wasmiddel het beste geschikt is, moet u kijken voor welke soorten wasgoed u vloeibaar wasmiddel wilt gebruiken. Dat kan specifiek zijn voor een witte of gekleurde was, maar u zou ook kunnen kiezen voor een Dash vloeibaar wasmiddel die universeel inzetbaar is.

Waar koop ik Dash vloeibaar wasmiddel?

U koopt uw Dash vloeibaar wasmiddel met de laagsteprijsgarantie bij 123schoon. Voor verschillend wasgoed en in verschillende geuren.

Heeft u meer vragen over Dash vloeibare wasmiddelen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.