123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Vanish Oxi Action poeder

Vanish Oxi Action poeder kopen

Bestel voordelig Vanish Oxi Action poeder voor uw witte of gekleurde wasgoed en ervaar ultieme vlekkenverwijdering. Na een goede wasbeurt krijgt u uw was vlekkenvrij en fris. Vandaag besteld, is morgen al een vlekkeloze was.


Bestel voordelig Vanish Oxi Action poeder

Vanish Oxi Action poeders zijn effectieve vlekverwijderaars, die zonder probleem de hardnekkigste vlekken geen kans bieden. Op deze pagina vindt u de verschillende soorten Vanish Oxi Action poeder die wij in ons assortiment hebben, met de laagsteprijsgarantie. Bestel hierboven direct het Vanish Oxi Action poeder dat uw voorkeur heeft of lees hieronder meer over de verschillende Vanish Oxi Action poeders in ons assortiment.

De verschillende Vanish Oxi Action poeders

U vindt hier verschillende soorten poeders van Vanish voor een voordelige prijs. Voor uw witte wasgoed, maar ook voor universeel gebruik. De Vanish Oxi Action poeders bevatten geen bleekmiddel en zijn daarom ook veilig voor uw gekleurde wasgoed. Lees u in over wat elke Vanish Oxi Action poeder voor u kan betekenen:
  • Vanish Oxi Action Powder White: deze poeder maakt uw witte was nog witter, en dat zonder bleek. Het pakt elke vlek op uw witte wasgoed aan. De poeder is goed voor verschillende stoffen zoals onder andere katoen en polyester. Ook geschikt voor de handwas.
  • Vanish Oxi Action Powder Pink: ervaar met deze poeder al ultieme vlekkenverwijdering na de eerste wasbeurt. U kunt Vanish Oxi Action Powder Pink toevoegen aan uw standaard waspoeder, en levert al effectief werk bij 30 graden. De poeder is veilig voor kleur en dus te gebruiken voor uw witte, maar ook gekleurde was.
  • Vanish Oxi Action Hygiëne Powder: deze poeder verwijdert vlekken en pakt bacteriën aan. Zorgt voor absolute hygiëne en een fris gevoel. Geschikt voor uw gekleurde en witte was.
  • Vanish Oxi Action Extra Hygiëne Powder: net als de Vanish Oxi Action Hygiëne Powder zorgt deze poeder voor een volledig schone was zonder vlekken. Daarnaast zorgt het voor een hygiënische was waarbij bacteriën die tijdens het dragen op uw kleding zijn terechtgekomen volledig worden verwijderd. Alleen met nog meer kracht. De poeder is te gebruiken voor uw witte en gekleurde was.
  • Vanish Oxi Action Powder Crystal White: deze poeder verwijdert vlekken al vanaf 20 graden. Daarnaast herstelt het vergrijsde witte tinten en laat het uw witte was weer stralen.

De Vanish Oxi Action poeders bevatten geen chloor en zijn daardoor veilig voor uw gekleurde was, tenzij er wordt aangegeven dat de poeder speciaal voor de witte was is. Na de eerste was merkt u al een ultieme vlekkenverwijdering en dat al bij 20 graden. De poeders zijn te gebruiken voor verschillende wasprogramma’s, zelfs de handwas.

Haal het beste uit uw Vanish Oxi Action poeder

Vanish Oxi Action poeders zijn op verschillende manieren te gebruiken. Bijvoorbeeld als voorbehandeling of om te weken. Hieronder een aantal gebruik tips zodat u het beste uit de door u gekozen Vanish poeders haalt.

Voorbehandeling

Om uw wasgoed eerst een voorbehandeling te geven, volgt u de volgende stappen:
  1. Meng ¼ dosis poeder met ¾ water van max. 40 graden.
  2. Zet het mengsel op de vlek en laat het maximaal 5 minuten zitten.
  3. De vlek wrijft u in met het doseerschepje.
  4. Maak het doseerdopje schoon en droog voordat u deze weer in de Vanish pot doet.
  5. Na het voorbehandelen wast u uw wasgoed zoals gewoonlijk.

Weken

U kunt ervoor kiezen om uw wasgoed te weken. Volg de volgende stappen om dit zo goed mogelijk te doen:
  1. U voegt een dosis poeder toe aan 4 liter water.
  2. Laat uw gekleurde was maximaal 1 uur weken en witte uw was maximaal 6 uur.
  3. Schrob uw wasgoed nog even voor het beste resultaat.
  4. Na het weken kunt u uw wasgoed wassen zoals u dat gewoonlijk doet of kunt u ervoor kiezen om deze zelf grondig te spoelen.

Wasmachine

Vanish Oxi Action poeder kan ook prima gebruikt worden in de wasmachine. Lees hieronder hoe u dat het beste kunt doen:
  • Bij ingedroogde en hardnekkige vlekken voegt u één dosis (60g) Vanish Oxi Action Poeder toe aan uw standaard wasmiddel in het daarvoor bedoelde vakje en laat uw machine zoals gewoonlijk draaien.
  • Bij normale vlekken voegt u een dosis van 30 gram toe aan uw standaard wasmiddel in het daarvoor bedoelde vakje in uw wasmachine. Draai daarna uw gewoonlijke wasprogramma.
Het is aanbevolen om altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakkingen van Vanish op te volgen. Houd de poeder altijd buiten bereik van kinderen.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe bewaar ik Vanish Oxi Action poeder?

U bewaart de Vanish Oxi Action poeder het beste in de originele verpakking op een droge en koele plek. Altijd buiten het bereik van kinderen houden.

Kan ik Vanish Oxi Action poeder op elke stof gebruiken?

Vanish Oxi Action poeder is op vele stoffen te gebruiken, maar niet op leer, suéde, wol en zijde. Het beste ook niet gebruiken op behandelde oppervlakken zoals bijvoorbeeld hout en metaal.

Is Vanish Oxi Action poeder ook in de aanbieding?

Ja, bij 123schoon zijn er ook Vanish Oxi Action poeders in de aanbieding. Houd de aanbiedingen in de gaten om zo voordelig mogelijk Vanish poeder in te slaan.

Heeft u nog meer vragen over Vanish Oxi Action poeder of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.