123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Alles van Vanish

Koop hier alles van Vanish

Bekijk hier ons complete aanbod aan Vanish Oxi Action wasmiddelen en vind eenvoudig het geschikte product. Van gel tot poeder, geschikt voor uw gekleurde of witte wasgoed. Vandaag voor 23:59 besteld, is morgen een vlekvrije en frisse was.


1 - 13 van 13

Koop voordelig Vanish Oxi Action gel, poeder of zeepblok

Vanish Oxi Action heeft zoals u wellicht al weet een breed assortiment aan producten die u helpen bij het verwijderen van elke vlek, normaal of hardnekkig. Wij hebben hiervan een groot deel voor u beschikbaar. Hierboven kunt u direct het Vanish product dat uw interesse of voorkeur heeft bestellen, maar hieronder kunt u zich ook nog even wat meer inlezen over de verschillende Vanish producten. Zo ontdekt u nog meer over de Vanish producten die u hier, bij 123schoon voor de laagste prijs kunt kopen.

De verschillende Vanish Oxi Action producten

U vindt bij ons verschillende soorten producten van Vanish voor de laagste prijs. Vlekverwijderaars die niet alleen vlekken verwijderen, maar ook nare geurtjes en bacteriën. Daarnaast zijn er ook een aantal producten die uw kleding er weer stralend wit uit laten zien of die uw gekleurde was beschermen. Zie hieronder welke producten dat zijn:
  • Vanish Oxi Action Powder White: als u wilt dat uw witte was nog witter wordt en dat zonder bleek, dan is Vanish Oxi Action Powder White de vlekverwijderaar poeder die u zoekt. De vlekken op uw witte wasgoed worden effectief verwijdert. U kunt de poeder voor verschillende stoffen gebruiken, zoals onder andere katoen en polyester. Voor de handwas is de poeder ook prima geschikt.
     
  • Vanish Oxi Action Powder Pink: na de eerste was ervaart u al vlekkenverwijdering. De Vanish Oxi Action Powder Pink kunt u toevoegen aan uw standaard waspoeder. De poeder levert al effectief werk bij 30 graden en is veilig voor kleur. Goed te gebruiken voor uw witte, maar ook gekleurde was.
     
  • Vanish Oxi Action Hygiëne Powder: deze poeder zorgt voor absolute hygiëne en een fris gevoel. Het verwijdert vlekken en pakt bacteriën aan. Vanish Oxi Action Hygiëne Powder is geschikt voor uw gekleurde en witte was.
     
  • Vanish Oxi Action Extra Hygiëne Powder: deze poeder is net zoals de Vanish Oxi Action Hygiëne Powder, een hygiënische krachtpatser die voor een volledig schone was zonder vlekken zorgt. Door de hygiënische aanpak wast de poeder effectief bacteriën weg die tijdens het dragen op uw kleding zijn terechtgekomen en dat met nog meer kracht.
     
  • Vanish Oxi Action Powder Crystal White: Vanish Oxi Action Powder Crystal White verwijdert de vlekken van uw witte wasgoed en dat al vanaf 20 graden. Het laat het uw witte was weer stralen door vergrijsde witte tinten te herstellen.
     
  • Vanish Oxi Action Gel: deze gel is een intelligente vlekverwijderaar. Het biedt hulp bij vlekken die u met een standaard wasmiddel niet uit uw wasgoed krijgt. Pak de hardnekkige vlekken op uw gekleurde én witte was aan. U kunt ervoor kiezen om deze gel te gebruiken voor een voorbehandeling van uw wasgoed of u voegt de gel toe aan uw standaard vloeibare wasmiddel voor in de wasmachine.
     
  • Vanish vlekverwijderaar Powergel Gold: deze gel is extra geconcentreerd en biedt hulp bij het voorbehandelen van uw witte of gekleurde was. Uitstekend om direct vlekken te behandelen. Dankzij de inwrijfkop brengt u heel exact de Powergel Gold gemakkelijk aan op vlek die u weg wilt hebben.
     
  • Vanish Oxi Advance Hygiëne Gel: uw was komt weer tot leven met deze hygiënische gel van Vanish. Hardnekkige vlekken en bacteriën worden uit uw witte en/of gekleurde was verwijdert. Ook nare geurtjes worden makkelijk verwijdert. Hierdoor ruikt uw was extra fris, zelfs bij lage temperaturen.
     
  • Vanish Oxi Advance Multi Power Gel: met deze gel verwijdert u alle hardnekkige vlekken, ook bij lage temperaturen. De Vanish Oxi Advance Multi Power Gel zorgt ervoor dat de kleuren van uw wasgoed mooi blijven.
     
  • Vanish Oxi Action zeepblok: voor een snelle oplossing betreft vlekken, is de Vanish Oxi Action zeepblok de vlekverwijderaar die u nodig heeft. Het biedt effectieve vlekverwijdering en is veilig voor uw wasgoed. De zeep biedt een goede hulp bij de verschillende vlekken die u niet alleen met wasmiddel kunt verwijderen.
U vindt bij ons vele verschillende Vanish producten, voor elke vlek en voor de laagste prijs. Geniet van onze laagsteprijsgarantie en een frisse, vlekkeloze was.
 

Hoe u het juiste Vanish product vindt

U heeft misschien al een idee waarvoor u een Vanish product wilt of gaat gebruiken. Voor uw gekleurde wasgoed, uw witte wasgoed of een product dat u alleen voor een snelle voorbehandeling nodig heeft. Naast informatie, bieden wij nog een extra hulpstukken zodat u gemakkelijk het juiste product of meerdere producten kunt vinden. Dat zijn de filters die u boven aan de pagina kunt vinden. Door de filters toepassing, type en geschikt voor, te gebruiken vindt u met een aantal klikken het juiste Vanish product.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan Vanish ook in de wasmachine?

Ja, u kunt producten van Vanish gebruiken in de wasmachine. Wel in combinatie met uw gebruikelijke wasmiddel.

Kunnen de Vanish producten op elke stof gebruikt worden?

De verschillende producten van Vanish kunnen op vele stoffen gebruikt worden. Wel is het zo dat de Vanish poeders niet op leer, suéde, wol en zijde gebruikt moeten worden. De Vanish Oxi Action zeepblok is te gebruiken op alle stoffen, maar bijvoorbeeld niet op tapijt of gestoffeerde meubels.

Waar vind ik Vanish producten in de aanbieding?

Bij ons vindt u Vanish producten in de aanbieding. Houd de aanbiedingen(link) in de gaten om tegen de laagste prijs Vanish producten in te slaan.

Heeft u nog meer vragen over elk Vanish product in ons assortiment of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.