123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Omo aanbieding

Omo aanbieding kopen

Bestel uw favoriete Omo wasmiddel in de aanbieding en wij zorgen ervoor dat u deze snel in huis heeft. Omo vloeibaar wasmiddel en Omo wascapsules, u vindt bij ons de beste aanbiedingen voor uw witte of gekleurde was.


Bestel Omo wasmiddelen voor de laagste prijs

Omo wast door en door schoon en met de Omo aanbiedingen geniet u bij 123schoon van de voordeligste prijzen. Lees hieronder meer over de Omo wasmiddelen bij ons in de aanbieding of bestel hierboven gelijk uw favoriete Omo wasmiddel. Vandaag besteld, is morgen een schone was.

De Omo wasmiddelen in de aanbieding

Bij 123schoon hebben wij verschillende Omo wasmiddelen in de aanbiedingen zoals vloeibaar wasmiddel en wascapsules. Deze zijn voor uw bonte, gekleurde en witte wasgoed, maar ook voor universeel gebruik. De aanbiedingen wisselen, dus houd deze pagina regelmatig in de gaten. Hieronder een aantal van de Omo wasmiddelen die wij in de aanbieding hebben:

Omo vloeibaar wasmiddel

  • Omo Klein & Krachtig: dit vloeibaar wasmiddel is voor de witte was. Het wasmiddel biedt een krachtig wasresultaat omdat het twee keer geconcentreerd is. Hierdoor heeft u minder wasmiddel nodig. Omo Klein & Krachtig is geschikt voor korte en koudere wasprogramma’s vanaf 30 graden. Te gebruiken voor de alle textielsoorten, behalve wol en zijde.
     
  • Omo vloeibaar wasmiddel in de geuren Tropical, Apple Blossom en Lavender: dit vloeibaar wasmiddel, beschikbaar in verschillende heerlijke geuren, is voor uw bonte en gekleurde was. Het wasmiddel geeft u een door en door schone was in maar liefst 30 minuten. Omo vloeibaar wasmiddel is daarom geschikt voor korte wasprogramma’s. Ook levert het wasmiddel efficiënt werk op bij lage temperaturen vanaf 30 graden.

Omo wascapsules

  • Omo Caps Rose Blossom: deze Omo wascapsules zijn voor uw bonte en gekleurde wasgoed. De wascapsules zijn vooraf gedoseerd en hebben de heerlijke geur van rozenbloesem. De Omo wascapsules laten uitstekende resultaten zien en dat al vanaf 30 graden.
  • Omo Caps Marseille: deze Omo wascapsules in de heerlijke geur van Marseille zijn voor universeel gebruik. Te gebruiken voor uw witte, bonte en gekleurde wasgoed. De wascapsules zijn voorgedoseerd en daardoor heel gemakkelijk in gebruik. De Omo wascapsules kunnen gebruikt worden in kortere en koudere wasprogramma’s vanaf 30 graden.
  • Omo Caps Lavender: dompel uw wasgoed met deze Omo wascaspules in de heerlijke geur van lavendel. De wascapsules zijn te gebruiken voor uw bonte, gekleurde en witte wasgoed. De wascapsules zijn gemakkelijk en zuinig in gebruik, dit door dat deze al zijn voorgedoseerd. De Omo wascapsules gaan al effectief te werk vanaf 30 graden. Goed voor kortere en koudere wasprogramma’s.
Of u nou kiest voor Omo vloeibaar wasmiddel of de Omo wascapsules, een schone en frisse was is gegarandeerd. Doordat de Omo wasmiddelen zuinig in gebruik zijn en de prijzen bij ons zo laag, geniet u altijd van dubbel voordeel.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar in de wasmachine worden de Omo wascapsules geplaatst?

De Omo wascapsules plaatst u in de wastrommel. Daar legt u uw wasgoed op en draait u het wasprogramma waar u gewoonlijk voor kiest. Bij 123schoon vindt u altijd de goedkoopste Omo wascapsules.

Zijn er altijd Omo aanbiedingen?

Ja, bij 123schoon zijn er altijd Omo wasmiddelen in de aanbieding. Houd daarom regelmatig deze pagina in de gaten. Voor 23:59 besteld, is morgen in huis.

Waarom Omo wasmiddel in de aanbieding kopen?

Door Omo wasmiddelen in de aanbieding te kopen kunt u uw voorraad voordeling aanvullen. U heeft dan voor een langere tijd geen omkijken naar het kopen van wasmiddel.

Heeft u nog meer vragen over Omo wasmiddelen in de aanbieding of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact  met ons op, wij helpen u graag.