123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Fleuril aanbieding

Voordelig Fleuril wasmiddelen kopen met deze aanbiedingen

Bestel hier Fleuril wasmiddelen in de aanbieding. U geniet van schoon, zijdezacht en fris ruikend wasgoed voor de allerlaagste prijs. Perfect voor als u een voorraadje wilt aanschaffen, maar niet de hoofdprijs wilt betalen. Als u vandaag nog besteld, dan ontvangt u de wasmiddelen morgen al in huis.


Fleuril wasmiddelen goedkoop bestellen

Voordelig uw wasgoed wassen doet u met de Fleuril wasmiddelen in de aanbieding. Uw wasgoed wordt na gebruik weer schoon en fris en dat extra voordelig. Lees hieronder meer over Fleuril wasmiddelen in de aanbieding of bestel hierboven direct het artikel dat u zoekt.

Besparen met Fleuril wasmiddel in de aanbieding

Maak gebruik van Fleuril wasmiddel voor een zijdezachte en stralend schone was voor de allerlaagste prijs. Onze aanbiedingen zijn vlijmscherp en hiermee bespaart u een hoop geld. Wij hebben uw voordeel hieronder voor u op een rijtje gezet.
 

Type wasmiddel Gemiddelde besparing in procenten Gemiddelde besparing in Euro
Vloeibaar wasmiddel 5% € 1,30
Caps 5% € 2,10


Door te kiezen voor onze Fleuril wasmiddel aanbiedingen bespaart u dus zomaar tot wel 5% op uw wasmiddel. Dat is nog eens voordelig de was doen.

Ons aanbod aan Fleuril in de aanbieding

In ons assortiment vindt u een hoop Fleuril wasmiddelen in de aanbieding, zoals:

  • Fleuril vloeibaar: dit wasmiddel is beschikbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen voor wasmiddel voor uw gekleurde, witte of zwarte wasgoed. Deze wasmiddelen maken uw wasgoed niet alleen stralend schoon, maar hernieuwen ook de kleuren van uw was. Zo ziet uw kleding na het wassen er weer levendig uit. In de aanbieding koopt u direct 4 flessen.
  • Fleuril caps: de wascapsules zijn eenvoudig in gebruik doordat deze al voorgedoseerd zijn. Deze pods maken schoon, verzachten uw was en beschermen de kleuren en vezels. Caps van Fleuril kunt u gebruiken als u wast met zowel warm en koud water. In de aanbieding koopt u direct 8 dozen.

Door uw wasgoed te wassen met Fleuril wasmiddel geniet u niet alleen van schoon, zacht en heerlijk ruikend wasgoed, maar is het ook nog eens fijn voor de portemonnee.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoeveel bespaar ik met Fleuril wasmiddel in de aanbieding?

Bij 123schoon kunt u op Fleuril wasmiddelen al tot 5% besparen. Zo betaalt u minder geld voor uw wasmiddelen. Hierdoor is het voordelig om een voorraadje in te slaan met onze Fleuril aanbiedingen.

Waar koop ik Fleuril wasmiddel in de aanbieding?

Fleuril koopt u op 123schoon.nl extra voordelig dankzij de scherpe aanbiedingen. Zo bespaart u op uw wasmiddelen en legt u direct een voorraadje aan. Bovendien is vandaag besteld, morgen al in huis.
 

Heeft u vragen over de Fleuril wasmiddelen in de aanbieding of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.