123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

The Pink Stuff sponzen

The Pink Stuff sponzen goedkoop bestellen

Vind op deze pagina sponzen van The Pink Stuff. Deze stevige schrobsponzen kunnen gebruikt worden voor al het zware schrobwerk. De sponzen zorgen voor glanzende oppervlakken en vaat. Bestel vandaag en ontvang de sponzen zo snel mogelijk.


The Pink Stuff sponzen voor stralende oppervlakken

The Pink Stuff Sqeezy zijn schrobsponzen die al het harde schrobwerk gemakkelijk maken voor u. Bij ons in het assortiment vindt u The Pink Stuff Sqeezy en The Pink Stuff Sqeezy Dual. Bestel hierboven direct voor een voordelige prijs of lees verder om meer te weten te komen over deze krachtige sponzen.

The Pink Stuff Squeezy en The Pink Stuff Squeezy Dual: kachtige en veelzijdige schoonmaaksponzen

The Pink Stuff Squeezy en The Pink Stuff Squeezy Dual zijn innovatieve schoonmaaksponzen ontworpen voor een breed scala aan schoonmaaktaken. Deze sponzen worden zacht in warm water en hard in koud water. Hierdoor zijn ze ideaal voor het verwijderen van vuil en vet op verschillende oppervlakken in huis. De sponzen zijn veilig voor verschillende oppervlakken, zoals anti-aanbakpannen, glas en roestvrij staal. Het ergonomisch ontwerp zorgt voor een comfortabele ligging in de hand, flexibel en perfect voor moeilijk bereikbare plekken. Voor het beste resultaat gebruikt u de sponzen in combinatie met schoonmaakmiddelen van The Pink Stuff.

Het verschil tussen The Pink Stuff Sqeezy en The Pink Stuff Sqeezy Dual

Deze twee sponzen hebben beide hun unieke kenmerken. Voor elk oppervlak is er een Sqeezy spons. Lees daar hieronder meer over:
  • Squeezy: de standaard versie is ideaal voor het verwijderen van dagelijks vuil en vet zonder krassen achter te laten. De spons past zich aan verschillende schoonmaakbehoeften aan.
     
  • Squeezy Dual: deze versie biedt een extra schrobfunctie voor het aanpakken van hardnekkige vlekken, terwijl de zachte kant delicate oppervlakken beschermt.
De Squeezy spons verwijdert dagelijks vuil en vet zonder krassen, terwijl de Squeezy Dual een extra schrobzijde heeft voor hardnekkige vlekken en een zachte kant voor delicate oppervlakken.

Waar u The Pink Stuff sponzen het beste voor kunt gebruiken

The Pink Stuff sponzen zijn voor vele oppervlakken inzetbaar, lees hieronder welke oppervlakken dat zijn:
  • Keuken: geschikt voor kookplaten, aanrechten, pannen en gootstenen.
     
  • Badkamer: verwijdert kalkaanslag en zeepresten van tegels, kranen en douchewanden.
     
  • Meubels en woonruimtes: ideaal voor het reinigen van harde oppervlakken zonder krassen.
The Pink Stuff sponzen zijn goed te gebruiken voor het reinigen van kookplaten, aanrechten en pannen in de keuken, kalkaanslag en zeepresten in de badkamer. Ook geschikt voor harde oppervlakken in woonruimtes zonder deze te krassen.

Vermijd de volgende oppervlakken

Ondanks dat de sponzen op veel plekken te gebruiken zijn, zijn er ook plekken waarvoor de sponzen niet geschikt zijn. Lees hieronder welke plekken dat zijn:
  • Glas: gebruik ze niet op spiegels of glazen oppervlakken, omdat ze mogelijk strepen of lichte krassen kunnen veroorzaken.
     
  • Marmer en natuursteen: de schrobzijde van de Squeezy Dual kan delicate en poreuze oppervlakken zoals marmer en natuursteen beschadigen.
Met hun veelzijdigheid en effectieve reinigingskracht zijn The Pink Stuff Squeezy en Squeezy Dual onmisbare hulpmiddelen voor elke schoonmaaktaak in huis.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen The Pink Stuff Squeezy en Squeezy Dual?

De Squeezy is een schrobspons voor dagelijks schoonmaken, terwijl de Squeezy Dual naast de schrobkant ook een zachte zijde heeft voor delicate oppervlakken.

Zijn de The Pink Stuff sponzen herbruikbaar?

Ja, beide sponzen zijn duurzaam en kunnen meerdere keren worden gebruikt voordat ze moeten worden vervangen. U kunt ze zelfs in de vaatwasser doen na gebruik.

Waar kan ik The Pink Stuff sponzen kopen?

Beide sponzen zijn verkrijgbaar bij ons. Op 123schoon.nl vindt u de sponzen voor voordelige prijzen.

Heeft u vragen over The Pink Stuff sponzen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.