123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Wondersponzen

Wondersponzen bestellen

Op deze pagina vindt u al onze wondersponzen waarmee u diverse vlekken moeiteloos van oppervlakken kunt verwijderen. Hieronder vindt u wondersponzen van A-merken, zoals: Multy, Scrub Daddy en van ons 123schoon-huismerk. Vandaag voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.


Goedkoop wondersponzen bestellen

Een wonderspons is ideaal als u zonder moeite diverse vlekken van oppervlakken wilt verwijderen. Op deze pagina bieden wij u diverse wondersponzen aan. Van A-merken zoals Scrub Daddy, Multy, Dishmatic en Elbow Grease, maar ook van ons eigen huismerk. Bestel hierboven gelijk de wonderspons die uw voorkeur heeft. Als u niet helemaal weet welke wonderspons u moet kiezen en nog even wat tijd nodig heeft, dan kunt u hieronder meer lezen over wondersponzen. Hierdoor wordt het nog makkelijker om een keuze te maken.

Een wonderspons, wat is dat precies?

Wij leggen het u graag uit. U denkt bij een wonderspons wellicht al snel aan iets heel wonderbaarlijks, en tot op zekere hoogte komen wondersponzen daarbij in de buurt. Een wonderspons is een schoonmaakproduct dat is gemaakt van melamineschuim en kan veel verschillende soorten vlekken verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan koffie- of theevlekken, balpenstrepen of stiftstrepen, olievlekken, zeepresten, maar ook kalkresten en zo nog veel meer. Dit doen de wondersponzen zonder enig schoonmaakmiddel. U hoeft de spons alleen maar nat te maken en over het oppervlak, die u vuilvrij wilt maken, wrijven. De wonderspons werkt als een zeer fijne schuurmiddel die vuil en vlekken losmaakt en absorbeert.

Omdat wondersponzen zo moeiteloos vuil verwijderen, worden deze sponzen op allerlei plaatsen gebruikt. Bijvoorbeeld: sanitaire ruimtes zoals de badkamer of het toilet, vloeren zoals laminaat en vloertegels, op meubilair, tafels, deuren, in de keuken; bijvoorbeeld de oven, magnetron en/of fornuis, maar ook op kozijnen en glas zou u een wonderspons kunnen gebruiken.

Vlekken op uw (witte) sneakers? Gebruik een wonderspons.

TIP: test het effect van de wonderspons op een stukje dat niet heel erg zichtbaar is wanneer u de wonderspons gebruikt op kwetsbaar materiaal zoals (glad) leer of hout. Leersoorten zoals suède of nubuck, maar ook oppervlakken van satijn of die glanzend, geverfd of geborsteld zijn, gelieve niet behandelen met een wonderspons.

Het gebruiken van een wonderspons

Het gebruik van een wonderspons is zeer eenvoudig. Volg de volgende stappen om het beste uit uw wonderspons te halen.
  1. Maak de spons vochtig met water.
  2. Knijp overtollig water eruit.
  3. Wrijf voorzichtig over de vlek of het vuil.
  4. Veeg het schoongemaakte oppervlak af met een droge doek.
U heeft bij gebruik van een wonderspons helemaal geen schoonmaakmiddelen nodig.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaat een wonderspons mee?

Dit hangt af van hoe intensief u de spons gebruikt en op welke oppervlakken. Over het algemeen zal de spons verslijten na meerdere keren gebruik. Bij zware reinigingstaken kan de spons sneller slijten.

Is de wonderspons milieuvriendelijk?

Alhoewel de wonderspons zelf geen chemicaliën bevat en zeer effectief is zonder schoonmaakmiddelen, is het gemaakt van kunststof (melamine). Dit betekent dat het niet biologisch afbreekbaar is en bijdraagt aan plastic afval.

Kan ik de wonderspons hergebruiken?

Ja, u kunt de spons hergebruiken totdat hij volledig versleten is. Na gebruik kunt u hem eenvoudig uitspoelen met water om vuil te verwijderen.

Waar kan ik wondersponzen kopen?

Wondersponzen zijn zowel offline als online op vele plekken te verkrijgen, maar bij 123schoon.nl geniet u van de laagste prijsgarantie. Hier vindt u zowel originele merken als onze voordelige huismerkoptie.

Heeft u nog meer vragen over wondersponzen of komt u er tijdens het bestellen niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.