123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Bison Vochtvreters

 Bestel goedkoop Bison Vochtvreter

Als u op zoek bent naar een krachtige vochtopnemer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk op deze pagina ons ruime aanbod van Bison Vochtvreters. U vindt hier onder meer Bison Vochtvreter Neutraal, Bison Vochtvreter Ambiance, Bison Vochtvreter Compact, navullingen, voordeelverpakkingen en ook Bison Vochtvreters voor in de auto. Alles om, waar dan ook, een vochtvrije ruimte te creëren. Vandaag voor 23:59 besteld, is morgen in huis.


Bestel goedkoop Bison Vochtvreter

Bestrijd vocht in huis met Bison Vochtvreters. De vochtopnemers van Bison zorgen ervoor dat overtollig vocht wordt geabsorbeerd en dat de luchtvochtigheid weer ideaal wordt. Bison heeft een breed assortiment vochtopnemers. U vindt bij ons een ruim aanbod daarvan. U kunt uw gewenste vochtvreter gelijk hierboven bestellen of lees hieronder meer over de Bison Vochtvreters in ons assortiment.

Bison Vochtvreters

Bison Vochtvreters absorberen het teveel aan vocht in een ruimte. Er zijn verschillende soorten Bison Vochtvreters. Lees hieronder meer over de Bison Vochtvreters in ons assortiment:

Bison Vochtvreter Vochtmagneet: de Bison Vochtvreter Vochtmagneet heeft een krachtige vochtmagneet en bestrijdt vocht, condens en muffe geurtjes.Geschikt voor verschillende ruimtes zoals de woonkamer, slaapkamer, zolder en kan ook prima mee in de caravan. Ook geschikt voor alle navullingen zoals los zout, tabletten en navulzakken. Bescherm uw waardevolle spullen tegen vocht met de Bison Vochtvreter vochtmagneet.

Bison Vochtvreter Ambiance: de Bison Vochtvreter Ambiance heeft een krachtige Turbo Tab en een zeer snelle werking dankzij een uniek luchtcirculatiesysteem. Deze vochtvreter is veilig en eenvoudig in gebruik. U kunt de Bison Vochtvreter Ambiance navullen met een neutrale vulling of een vulling met een subtiele geur. Geschikt voor in de woonkamer, slaapkamer, toilet, badkamer, etc.

Bison Vochtvreter Compact: ervaar optimaal gebruiksgemak en een krachtige werking tegen een te hoge luchtvochtigheid in een veel compactere verpakking. Bison Vochtvreter Compact is geschikt voor kleinere en instabiele ruimtes. U kunt deze compacte vochtvreter makkelijk ophangen met het meegeleverde hangertje. Het heeft geen opvangbank nodig en is 100% lekvrij dankzij de gel-technologie. Bison Vochtvreter Compact werkt effectief voor 2 tot 3 maanden.

Bison Vochtvreter Auto: de Bison Vochtvreter Auto gaat condens en muffe geurtjes tegen in uw auto. Dit door overtollig vocht te absorberen. Het is voor een langere tijd te gebruiken en makkelijk in gebruik door eenvoudig op te laden in de magnetron. De Bison Vochtvreter Auto is 100% lekdicht. Naast voor gebruik in de auto kunt u deze vochtvreter ook gebruiken voor in uw camper, caravan of boot.

Bison Vochtvreter Losse Kristallen: deze losse kristallen zijn geschikt voor het navullen van uw Bison Vochtvreter. De losse kristallen zijn geluidloos en kosten geen energie. De losse kristallen komen in een kant en klare navulzak.

Tips om vocht tegen te gaan

Een te hoge luchtvochtigheid kan schadelijk zijn voor uw gezondheid en daarom is het goed om dat te voorkomen. Een te vochtig huis is namelijk een visitekaartje voor ongedierte, huisstofmijt en schimmels. De ideale luchtvochtigheid in een woning bij 20 graden ligt tussen de 30 en 70%.

Naast het gebruiken van Bison Vochtvreters kunt u zelf ook dingen doen in huis om de luchtvochtigheid op peil te houden. Hieronder een aantal tips:
  • Maak gebruik van ventilatieroosters en houdt deze goed schoon.
  • Droog als mogelijk uw was buiten in de tuin of in een droger. Als u voor de droger kiest zorg er dan wel voor dat deze in een goed geventileerde ruimte staat.
  • Houd de badkamerdeur dicht tijdens het douchen, zodat het vocht niet verspreidt. Maak de douche nadat u deze gebruikt heeft altijd droog.
  • Houd tijdens het koken de deksel zoveel mogelijk op de pan en maak gebruik van de afzuigkap.
  • Ventileer uw huis extra als er veel mensen in huis aanwezig zijn.
  • Zet het liefst elke dag de ramen open voor wat frisse lucht. Frisse lucht in huis helpt enorm bij het in balans houden van de luchtvochtigheid.
Met deze tips en het gebruik van een Bison Vochtvreter zit het met de luchtvochtigheid in uw huis wel goed.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is de Bison Vochtvreter milieuvriendelijk?

Ja, de Bison Vochtvreter heeft geen elektriciteit nodig, dit maakt het energiezuinig en milieuvriendelijk. Daarnaast gaat een Bison Vochtvreter voor langere tijd mee en zijn de navullingen eenvoudig te vervangen.

Hoelang gaat een Bison Vochtvreter mee?

Een Bison Vochtvreter werkt over het algemeen 2 tot 3 maanden. De exacte werkingsduur hangt af van de luchtvochtigheid in de ruimte waar de Vochtvreter staat.

Maakt het aantal Bison Vochtvreters per ruimte uit?

Ja, de verschillende vochtvreters zijn goed voor verschillende ruimtes qua grootte. De Bison Vochtvreter Ambiance 100 gram is goed voor een ruimte tot 10 m³, maar als u een Bison Vochtvreter Ambiance van 450 gram heeft is dat weer goed voor een ruimte tot 45 m³. Bereken de lengte x breedte x hoogte van een ruimte zodat u weet hoeveel Vochtvreters u nodig heeft.

Heeft u meer vragen over Bison Vochtvreters of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.