123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Schimmelreinigers

Goedkoop schimmelreinigers kopen

Bestel hier schimmelreinigers om schimmel(sporen) eenvoudig en effectief te verwijderen van verschillende oppervlaktes. Schimmel ontstaat voornamelijk in vochtige ruimtes en naast de muffe geur is het ook nog eens onveilig voor uw gezondheid en woning. Bestrijd daarom schimmels meteen met schimmelreiniger. Als u vandaag nog besteld, dan ontvangt u de reiniger morgen al in huis.


Voordelig schimmelreinigers bestellen

Schimmel in huis, daar wordt niemand blij van. Gelukkig kunt u schimmelreiniger gebruiken om hier snel van af te komen. Zo geniet u weer voor een lange tijd van een schoon, schimmelvrij oppervlak. Lees hieronder meer over schimmelreinigers of bestel hierboven de reiniger die u zoekt.

De nadelen van schimmel in uw huis

Schimmel in huis kan nadelige gevolgen hebben voor uw gezondheid. Zo kunnen schimmels en schimmelsporen zorgen voor allergische reacties, astma/benauwdheid, problemen met de luchtwegen en irritatie van uw ogen, huid en neus. Mensen met een zwak immuunsysteem kunnen hier nog sneller last van hebben. Verstandig dus om snel af te rekenen met schimmels.

 

Naast dat het slecht is voor uw gezondheid, tasten schimmels ook uw woning aan. Als schimmel lang blijft zitten, zorgt het ervoor dat het oppervlak zwakker wordt en zelfs kan gaan loslaten of afbrokkelen. Als het te lang blijft zitten, is het na het behandelen ook nodig om het aangetaste materiaal te vervangen of opnieuw te verven. Wees er daarom op tijd bij met schimmelreiniger om dit te voorkomen.

Wat is schimmelreiniger?

Schimmelreiniger bevat krachtige ingrediënten zoals chloorbleekmiddelen en natriumhypochloriet. Deze staan erom bekend om in een handomdraai schimmel(sporen) te verwijderen en doden. Doordat het middel de schimmel volledig elimineert, komen de sporen ook niet snel meer terug. Schimmelreiniger sprays zijn ideaal voor het verwijderen van zwarte schimmel. Dit komt vaak voor in vochtige ruimtes, zoals de badkamer, keuken of het toilet.

De voordelen van schimmelreiniger

Het gebruiken van schimmelreiniger heeft veel voordelen, zoals:

 Efficiënte verwijdering van schimmels.
 Voorkomt snelle terugkeer van schimmel.
 Beschermt uw gezondheid.
 Geschikt voor verschillende oppervlaktes.
 Eenvoudig in gebruik.
 

Door het gebruiken van schimmelreiniger wordt uw huis op een makkelijke manier een stuk schoner en veiliger.

Het gebruiken van een schimmelreiniger doet u zo

Schimmelreiniger gebruiken is vrij simpel. Volg de volgende stappen voor een optimaal resultaat:

  1. Voorbereiden: draag handschoenen en mogelijk een mondkapje om uzelf te beschermen tegen schimmelsporen. Ventileer de ruimte.
  2. Aanbrengen: Besproei het oppervlak met de schimmelreiniger. Doe dit terwijl u de spray 3 tot 5 cm van het oppervlak houdt.
  3. Inwerken: zie op de verpakking hoe lang het moet inwerken. Vaak is dit 15 tot 30 minuten.
  4. Reinigen: gebruik een spons om de schimmel weg te poetsen. Bij hardnekkige vervuilingen kunt u ook een borstel gebruiken om het oppervlak te schrobben.
  5. Afspoelen: spoel het oppervlak af met water en neem het af met een spons of doekje.

Volg voor het beste gebruik altijd de instructies op de fles.

Tips voor het voorkomen van schimmel

Voorkomen van schimmel is natuurlijk beter dan het bestrijden. Dit kunt u onder andere doen door te zorgen dat de ruimte goed wordt geventileerd. Doe dit door de deuren en ramen open te zetten of gebruik te maken van een afzuigventilator. Daarnaast is het ook handig om oppervlaktes droog te houden. Droog dus na het douchen uw douchewanden/douchecabine. Door schimmelreiniger mee te nemen in uw reinigingsroutine, minimaliseert u de kans op schimmelgroei. Zo neemt u het heft in eigen hand en gaat u preventief te werk.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat werkt het beste tegen schimmel?

Voor het verwijderen van schimmel kunt u het beste schimmelreiniger gebruiken. Deze middelen zorgen niet alleen dat de schimmel niet meer te zien is, maar pakt het echt aan bij de kern. Zo komt schimmel minder snel terug. Als u op zoek bent naar schimmelreiniger, bekijk dan het aanbod aan reinigers op 123schoon.nl.

Zijn schimmelreinigers veilig voor alle oppervlaktes?

Schimmelreinigers zijn niet geschikt voor alle oppervlaktes. Wel kunnen deze gebruikt worden op de meeste badkamer oppervlaktes, zoals tegels, voegen, glas en de meeste muren. Welke oppervlaktes u kunt behandelen met uw reiniger kunt u terugvinden op de verpakking van de reiniger.

Hoe vaak moet ik schimmelreiniger gebruiken?

Voor het voorkomen van schimmelvorming kunt u schimmelreiniger het beste meenemen in uw schoonmaakroutine. Voor normale badkamers is het maandelijks gebruiken van schimmelreiniger voldoende. Bij badkamers met hardnekkige vochtproblemen of slechte ventilatie wordt vaker gebruik aangeraden.

Wat moet ik doen als schimmel snel terugkomt?

Als schimmel na het gebruiken van schimmelreiniger snel terugkeert, kan het betekenen dat er een onderliggend vochtprobleem is. Ventileer de ruimte 24 uur per dag en droog oppervlaktes als deze vochtig zijn. Als dit niet voldoende is, kunt u het best een expert inschakelen.
 

Heeft u vragen over onze schimmelreinigers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.