123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Heltiq gaaskompres large (10 x 10 cm, 10 stuks)

€ 2,99 (Inclusief 9% BTW)
(€ 2,74 Exclusief 9% BTW)
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Maak gebruik van dit gaaskompres van HeltiQ als u last heeft van schaaf- of snijwonden. Hiermee kunt u op eenvoudige en hygiënische wijze de huid rondom de wond schoonmaken en droogdeppen. Dit geweven gaasje is ook te gebruiken om kleine snijwonden af te dekken of om EHBO-instrumenten te reinigen. Het gaat hierbij om een steriel gaaskompres, dat per stuk verpakt is. De verpakking bevat 10 gaaskompressen, met een formaat van 10 bij 10 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ gaaskompres large?
Dit gaaskompres is een medisch hulpmiddel. U kunt dit dus gebruiken om de huid rondom de snij- of schaafwond te reinigen, het liefst in combinatie met een wondontsmettingsmiddel. Ook kunt u dit gaaskompres gebruiken om de (kleine) wond af te dekken. Als u eerst uw wond reinigt en vervolgens een gaaskompres gebruikt voor het afdekken raden we u aan om twee aparte gaaskompressen te gebruiken. Ieder gaaskompres is namelijk geschikt voor eenmalig gebruik. Om de steriele werking te behouden dient u het bovendien direct op de huid te plaatsen als u het uit de verpakking heeft gehaald. U kunt het vervolgens vastzetten met fixatiewindsel en/of een hechtpleister.

Let op: Bij grotere schaaf- of brandwonden raden we aan om gebruik te maken van een niet-verklevend wondkompres in plaats van een gaaskompres. Het gaaskompres dient verder koel en droog bewaard te worden. 

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 10 x 10 cm (lxb)
Type: Kompres Aantal: 10 stuks
Soort: Gaaskompres