123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Stofdoeken

Goedkoop stofdoeken bestellen

Op deze pagina bestelt u stofdoeken van onder ander Leifheit, The Pink Stuff, Scrub Daddy en ons 123schoon-huismerk voor het afnemen van verschillende oppervlakken. Vandaag voor 23:59 uur besteld? Dan heeft u uw nieuwe stofdoeken morgen al in huis.


Bestel stofdoeken voor een stofvrij oppervlak bij 123schoon

Stofdoeken komen altijd van pas. Stof vindt namelijk altijd wel een plekje in uw woning. U vindt bij ons verschillende soorten stofdoeken, van verschillende merken. Ideaal voor het droog afnemen van verschillende oppervlakken, meubels en elektronica. Deze doeken kunt u gelijk gebruiken, geen sopje nodig. Omdat de verpakking altijd een groot aantal doekjes bevat, kunt u hier even mee vooruit. Bestel hierboven gelijk de stofdoek die uw voorkeur heeft of lees hieronder even verder over de stofdoeken in ons assortiment.

Verschillende soorten stofdoeken

Bij ons vindt u stofdoeken van verschillende merken, deze merken bieden verschillende soorten stofdoeken aan. Hier volgt een overzicht van de merken en soorten stofdoeken, zodat u gemakkelijk de juiste kunt uitkiezen.
  1. Katoen: stofdoeken van katoen nemen veel stof op. Een stofdoek van dit materiaal is veilig voor meubels. Het is mogelijk om katoenen stofdoeken in de was te doen. Zo heeft u elke keer weer een frisse stofvrije afstofdoek.
     
  2. Microvezel: door de speciale samenstelling van de microvezel stofdoeken, bestaand uit polyester en polyamide nylon, wordt het stof vastgehouden tussen de vezels, zodat het niet weg dwarrelt tussen het stoffen door. Bij stofdoeken van microvezel is veel kracht niet nodig. Met een lage wrijfdruk reinigt de stofdoek al goed en streeploos schoon. Schoonmaakmiddelen zijn niet nodig.
     
  3. Elektrostatisch: elektrostatische stofdoekjes houden stof vast en voorkomen dat het gaat rondwarrelen. De stofdoekjes kunt u los gebruiken, voor bijvoorbeeld het afstoffen van meubels, maar ook in combinatie met een vloerwisser. Deze doeken zijn niet om te hergebruiken. Na gebruik is het de bedoeling om het doekje met stof en al weg te gooien om de hygiëne te waarborgen.
     
  4. Antibacterieel: antibacteriële stofdoeken hebben een hogere reinigingskracht en verwijderen naast stof ook allergenen van welk oppervlak dan ook. Deze stofdoeken laten geen strepen achter en kunnen na gebruik gewassen worden in de wasmachine. U kunt deze doeken prima hergebruiken.
     
  5. Pluisvrij: pluisvrije stofdoeken zorgen voor een streeploos resultaat en zijn daarom ideaal voor oppervlakken die streepgevoelig zijn. Denk hierbij aan glazen oppervlakken of elektronica zoals beeldschermen.
Zoals u ziet zijn er aardig wat soorten stofdoeken waaruit u kunt kiezen. Ook zijn er verschillende merken die wij in het assortiment hebben die allen één of meerdere soorten stofdoeken aanbieden. Raakt u het overzicht toch een beetje kwijt? Maak dan gebruik van de filters boven aan de pagina. Daar kunt u selecteren naar wat u op zoek bent en krijgt u een overzicht van wat daar bij past.

De juiste stofdoek voor uw behoeften

Bij het kiezen is het belangrijk dat de taak en oppervlakte die u met die stofdoek wilt schoonmaken centraal staat.
  • Voor dagelijks gebruik kiest u bijvoorbeeld het beste voor een microvezel stofdoek. Deze is veelzijdig en effectief voor het dagelijks afstoffen en reinigen.
  • Voor delicate oppervlakken is een katoenen stofdoek ideaal omdat deze geen krassen achterlaat.
  • Als u spiegels en glas wilt schoonmaken, dan zijn pluisvrije stofdoeken een goede keuze, omdat deze zorgen voor een streeploos resultaat.
  • Voor snel en gemakkelijk schoonmaken kunt u gebruik maken van wegwerpdoeken. Deze werken efficiënt, maar gooit u met stof en al weg. Handig voor op vakantie en u snel en efficiënt een oppervlak in bijvoorbeeld uw camper moet schoonmaken.
Voor elke taak is er een stofdoek. Voor dagelijks, maar ook voor éénmalig gebruik.

Speciale technieken voor het gebruik van uw stofdoek

Er zijn enkele technieken die u kunt gebruiken om het beste uit uw stofdoeken te halen:
  1. U kunt de doek vouwen, hierdoor heeft u meerdere schone vlakken om mee te werken.
  2. Het is handig om van boven naar beneden te werken zodat er niet opnieuw stof komt op de schoongemaakte oppervlakken.
  3. Gebruik een lichte druk tijdens het schoonmaken, dit helpt vuil en stof op te nemen zonder het oppervlak te beschadigen.
Door de juiste stofdoek te kiezen en enkele of al deze technieken op te volgen kunt u effectief en efficiënt schoonmaken en u geniet van een schone en hygiënische omgeving.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik stofdoeken gebruiken zonder schoonmaakmiddel?

Ja, en vooral microvezeldoeken zijn ontworpen om effectief vuil en stof op te nemen zonder het gebruik van schoonmaakmiddelen. Dit maakt ze milieuvriendelijk en kostenefficiënt.

Waar zijn stofdoeken van gemaakt?

Stofdoeken zijn schoonmaakdoeken die gemaakt worden van verschillende stoffen, zoals katoen, polyester en polyamide nylon.

Waarom zijn stofdoeken belangrijk?

Stofdoeken helpen bij het handhaven van een schone en hygiënische omgeving. Dit is essentieel voor uw gezondheid en comfort. Stofdoeken vindt u met de laagsteprijsgarantie bij 123schoon. Vandaag besteld, is morgen in huis.

Heeft u meer vragen over stofdoeken of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.