123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Vochtopnemers

1 - 0 van 0

Vochtopnemers online kopen bij 123schoon.nl

Last van vocht in uw huis of kantoor? Luchtontvochtigers, ook wel vochtopnemers genoemd, zijn ideaal om de luchtvochtigheid op peil te houden in vochtige en slecht geventileerde ruimtes. De producten zorgen ervoor dat de luchtcirculatie wordt versterkt en neutraliseren vieze luchtjes.

Hoe werkt een ontvochtiger? Rubson, Bison en HG zijn alle drie merken die een ontvochtiger aanbieden met bijbehorende navulling. De vulling bestaat uit korrels of tabletten die vocht opnemen in de ruimte waar de vochtopnemer staat.

Welk type vochtopnemer moet ik kopen?

Gebruik Bison vochtvreter voor een effectief resultaat. De vochtvreter van dit merk bestrijdt vochtige omgevingen en neemt een halve liter vocht op in ongeveer drie maanden. Bestel Bison vochtvreters hier.

Kies HG voor het terugbrengen van de relatieve luchtvochtigheid. HG heeft naast neutrale navulling ook de optie van een prettige lavendelgeur. HG vochtvangers bestelt u hier.

Rubson heeft heel veel verschillende typen vochtopnemers. Een kleine ruimte ontvochtigen? Gebruik dan Rubson GO voor een direct resultaat. Ideaal voor kleine ruimtes en beschikbaar in dennengeur, bloemengeur en vruchtengeur. Grotere omhulsels van Rubson? Kies dan voor de Aero 360 vochtopnemer of Sensation vochtopnemer. Ieder type van Rubson heeft verschillende navullingen die ook te verkrijgen zijn met heerlijke geuren zoals vanille of lavendel. Bestel Rubson vochtopnemers hier.

Vochtopnemers kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over vochtopnemers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.